Máj30

Elektromos kapunyitók előnyei

Címkék: kapunyitóáltalános

A korszerű megoldások az élet minden területén nagyon hasznosak tudnak lenni...

Elektromos kapunyitók előnyei

Azért vannak, hogy megkönnyítsék a mindennapokat, biztonságosabbá, egyúttal kényelmesebbé tegyék őket. Ez az előny még egy olyan aprónak tűnő dolog esetében is megvan, mint amilyen a kapunyitó.

Az elektromos kapunyitók használatával egy sor olyan előnyhöz juthat minden felhasználó, amihez egy hagyományos kapunyitóval aligha. Az elektromos kapunyitók megadják azt a kényelmet, amit egy manuálisan nyitható kapu nem tud. Elég egy gombnyomás, ki sem kell hozzá szállnia az autóból és a kapu máris nyílik. Az automatikus nyitás mellett a kapuk opcionálisan kulccsal is nyithatóak, valamint különféle extrákat is terveztek hozzájuk. ennek megfelelően léteznek kapunyitó szettek kertvilágítással, lassítás vagy kiskapu funkcióval, ráadásul önzáróak is.

Ez még nem minden, hiszen, ha Ön nem hagyományos, akkumulátoros kapunyitót szeretne, arra is van lehetőség, hogy napkollektorokból nyerje a kapuk mozgatásához az energiát. Tolókapu vagy kétszárnyú, nálunk megtalálja a megfelelő elektromos kapunyitó szettet!

Minden jog fenntarva © Safe Home Kft  | 
Adatvédelmi tájékoztató
A kosarat sikeresen módosítottam! » Ugrás a kosárra
A kiválasztott termékből a kívánt mennyiség jelenleg nincs raktáron!
A kiválasztott termék jelenleg nincs raktáron!
A kosár tartalmát maximálisra módosítom és a hiányzó mennyiséget előrendelem.
Csak a raktáron lévő mennyiséget teszem a kosárba.
Mégse
A hiányzó mennyiséget előrendelem.
Mégse
Előrendelésed van, amit a kosár ikon
jelére kattintva tekinthetsz meg!