ÁRVÁLTOZÁS!

Az euro emelkedése miatt 2020. április 06-tól az áraink megváltoznak.

További információ:

Címünk továbbra is: 1151 Budapest, Mélyfúró utca 3/a. 

Térkép

Részletek

Cím: 1113
Tel: +36 30
Fax: +36 1
410 56

Újdonságok, akciók

Új távirányító: TX MULTI IDOL

2017/11/24 12:09

Új távirányító: TX MULTI IDOLMegérkezett az új távirányítónk, a multifrekvenciás, szinte mindent megtanuló TX MULTI IDOL!

Üzletünkben már bankkártyával is fizethet!

2017/11/15 16:39

Üzletünkben már bankkártyával is fizethet!2017. novemberétől üzletünkben már a bankártyás fizetés lehetőségét is választhatják.

Védje vállalkozása telephelyét biztonsági kamerákkal!

2017/09/26 09:39

Védje vállalkozása telephelyét biztonsági kamerákkal!Nem csak otthonát kell féltenie az illetéktelen behatolóktól, hanem vállalkozása telephelyét is! Elengedhetetlen, hogy hatékony védelemmel lássa el a területet, erre pedig a legideálisabb megoldás, ha...

2017 őszi telepítői/viszonteladói akció az új CARDIN termékekkel

2017/09/19 10:37

2017 őszi telepítői/viszonteladói akció az új CARDIN termékekkelVégre itt a várva várt 2017-es őszi akciós katalógus a CARDIN új termékeivel!

CARDIN az új TELCOMA! Itt az új katalógus!

2017/09/01 14:02

CARDIN az új TELCOMA! Itt az új katalógus!2017 lett az az év, amikor a Cardin Elettronica számos korábbi, a jövőt meghatározó döntése materializálódott.

Az analóg kamerákról bővebben

2017/08/21 08:52

Az analóg kamerákról bővebbenHa biztonsági rendszerek telepítéséről van szó, a kamerák biztosan nem hiányozhatnak a repertoárból. Ahhoz, hogy egy épület teljes körű védelmet élvezhessen, ahhoz az is kell, hogy riasztó berendezés,...

Tudnivalók az IP kamerák előnyeiről

2017/07/20 08:38

Tudnivalók az IP kamerák előnyeirőlEgy objektum védelme többféle módon kivitelezhető, például őrzéssel vagy térfigyelő kamerákkal. 

Kapumozgató motorok széles választéka

2017/06/16 08:39

 Kapumozgató motorok széles választékaA kapumozgató motorok számos típusban léteznek, hiszen ahány ház, annyi szokás – és igény. Nagyon fontos azonban, hogy kizárólag magas minőségű megoldásokat vegyünk igénybe, hiszen ez a biztosíték szá...

Akciós szórólap 2017 tavasz

2017/05/30 13:45

VISZONTELADÓI/TELEPÍTŐI AKCIÓS KATALÓGUS 2017 TAVASZ

Elektromos kapunyitók előnyei

2017/05/30 13:28

Elektromos kapunyitók előnyeiA korszerű megoldások az élet minden területén nagyon hasznosak tudnak lenni...

« előző1 2 következő »

Safe Home

Bemutatkozás

Örömünkre szolgál és megtisztelő, hogy érdeklődik cégünk felől. Szeretnénk, ha minél jobban megismerhetne minket, tevékenységünket, üzletpolitikánkat, elképzeléseinket.

Cégünk – 2004-es alapítása óta – megbízható, fejlett technológiai megoldásokat kínál ügyfeleinek a kapuautomatizálás és a biztonsági kamera rendszerek területén.

Tevékenységünk alapvető célja, hogy Ön, illetve kedves ügyfele az igényeinek leginkább megfelelő termékeket és szolgáltatást kapja, amelyek segítségével megkönnyíthetjük mindennapjait és biztosíthatjuk azt, hogy vagyontárgyait, otthonát, irodáját biztonságban tudhatja.

Tevékenységi körünkbe tartozik a kert- és garázskapu automatikák, garázskapuk, sorompók, parkolásgátlók, kapuvasalatok, illetve biztonsági megfigyelő rendszerek nagykereskedelmi értékesítése, valamint mindezek elektronikus és mechanikus kiegészítőinek nagykereskedelme, kapumozgató vezérlések és rádiórendszerek gyártása, értékesítése. Legyen szó akár kapuautomatizálásról, akár videó megfigyelésről, rendszerének szakszerű megtervezését és kivitelezését is vállaljuk.

Miért a SAFE HOME?

  • A SAFE HOME mára már nem csupán cégnév, sokkal inkább egy minőséget jelző márkanév, amely egybeforrt a kaputechnikával, kapuautomatizálással.
  • Üzletpolitikánk alappillére, hogy partnereinket a legmagasabb minőségben szolgáljuk ki, odafigyelve egyedi igényeikre. Nem az eladás a célunk, hanem olyan optimális megoldás ajánlása, amely igazodik a megrendelő igényeihez, a helyszín egyedi adottságaihoz. Termékeink így hosszú távon lehetnek az Ön, illetve ügyfelei szolgálatára.
  • Beszállítóink és termékeink megválasztásánál is az a fő szempont érvényesült, hogy ügyfeleink kiváló ár/érték arányú, és ezzel együtt magas minőségű termékeket vehessenek használatba. A minőségben nincs kompromisszum! Beszállítóink mindegyike sokéves tapasztalattal rendelkezik, magas színvonalú és gyors háttértámogatásra képes, amely a mi ügyfeleink előnyére is válik.
  • Ügyfeleink teljes körű támogatásra és nyílt kommunikációra számíthatnak tőlünk. Mi mindig felvesszük a telefont és segítünk, legyen szó akár egy árajánlatról, akár technikai-, beüzemelési segítségnyújtásról. Munkatársaink sokéves tapasztalattal rendelkező szakemberek, akik tudásukkal Önt kívánják szolgálni.

Amire büszkék vagyunk

  • Büszkék vagyunk arra, hogy több, mint 10 éve, stabilan állhatunk ügyfeleink szolgálatában.
  • Büszkék vagyunk arra, hogy saját gyártású vezérlésünk töretlen sikernek örvend a piacon, amely annak köszönhető, hogy a STAR vezérlés nem csak rendkívül széles körben alkalmazható és kimagaslóan sok funkcióval bír, hanem megbízhatóság és árfekvés tekintetében is páratlan a piacon.
  • Büszkék vagyunk arra, hogy több száz visszatérő, állandó ügyféllel rendelkezünk, akik szívesen választanak minket újabb megbízásaikhoz is. Termékeinket mára már Európa több országából is keresik.
  • Büszkénk vagyunk arra, hogy nagyszámú olyan telefonhívást kapunk, amely így kezdődik: „Tíz éve van fenn az Önök motorja, amely most is jól működik…”

Beszállítóink

Legfontosobb beszállítónk az olaszországi TELCOMA SRL, amelynek cégünk a hivatalos magyarországi forgalmazója.

A TELCOMA kínálata a teljes kapuautomatizálás palettáját lefedi. A 40 éves tapasztalat ezen a területen, a folyamatos fejlesztés és az általuk alkalmazott innovatív megoldások garantálják, hogy a termékeik a legmagasabb minőségi és esztétikai követelményeknek is megfelelnek.

További, főbb beszállítóink

Az olaszországi GRITALIA (G.R. Sistemi Automatici di Apertura SRL) termékei alacsonyabb árral rendelkező, de a cégünk által felállított magas minőségi követelményeket kielégítő kaputechnikai eszközök.

A szintén olasz COMUNELLO termékei precíz, kiváló minőségű kapuvasalatokból állnak.

A hazai gyártó KANO Kft. kedvező árú vasalatai minőségüket tekintve kiválóan illeszkednek termékpalettánkba.

A Kapu-ker Kft. az EURODOOR szekcionált garázskapuk gyártójaként, lakossági és ipari garázskapuk, valamint azok kiegészítőinek széles választékával áll rendelkezésünkre.

A BEIDI DOORS cégünk régi és megbízható partnereként funkcionál a saját márkás, kedvező árral rendelkező garázskapu nyitó motorok és tartozékok beszállítójaként.

IP kamera rendszerink gyártásában és összeállításában a NETIME ad számunkra hasznos segítséget, gyors támogatást és a legmagasabb minőségi követelményeknek is megfelelő termékeket.

Munkatársaink

A Safe Home Kft. üzletpolitikájával azonosulva, munkatársaink is folyamatosan szem előtt tartják, hogy ügyfeleink igényeinek magas színvonalú kielégítését cégünk az egyik legfőbb törekvésének tartja.

Munkatársaink a saját területükön egytől-egyig magasan képzett, sokéves tapasztalattal rendelkező szakemberek, akik folyamatosan képzik magukat.

Kollegáink tapasztalatának, munkavégzésük-, valamint a rendszerünk hatékonyságának köszönhetően kis létszámmal is nagy mennyiségű igény zökkenőmentes teljesítésére vagyunk képesek.

Garancia

Cégünk termékeinek többségére két év garanciát vállal. A termékek minőségének és szakszerű kezelésének köszönhetően büszkén elmondhatjuk, hogy arányaiban nagyon kevés termék igényel szervizelést, még a garanciaidő lejárata után sem.

Szerviz

A Safe Home Kft. jól felszerelt, minden igényt kielégítő szervizzel és jelentős alkatrész készlettel rendelkezik. A hozzánk beérkező, esetlegesen meghibásodott termékeket rövid időn belül, szakszerűen megjavítjuk és visszajuttatjuk tulajdonosának.

Technikai támogatás

Szervizvezető kollégánk és minden munkatársunk azon fáradozik, hogy partnereink a lehető legkönnyebben legyenek képesek termékeink telepítésére. Termékeinkhez magyar nyelvű telepítési útmutatókat bocsátunk partnereink rendelkezésére, folyamatosan frissítjük azokat. Amennyiben ezek sem elegendők, szívesen állunk ügyfeleink rendelkezésére telefonon, vagy akár személyesen is. Partnereink kifejezetten pozitívan értékelik, és szívesen igénybe veszik technikai támogatásunkat.

Raktárkészlet

Nagy raktérkészletünknek köszönhetően folyamatos ellátást tudunk biztosítani az általunk forgalmazott termékre. Számos készleten nem tartott terméket rövid időn belül képesek vagyunk beszerezni. Folyamatosan nyomon követjük készleteink alakulását, biztosítva ezzel az ellátás folyamatosságát.

Kiszállítás

Számunkra kiemelt jelentőségű, hogy azon partnereink is a lehető legrövidebb időn belül hozzájussanak termékeinkhez, akik nem tudnak üzletünkben meglátogatni bennünket. Két futárszolgálattal is szállítatunk ezen okból kifolyólag. Szállító partnereink kedvező árakkal és akár másnapra történő kiszállítással támogatják tevékenységünket. A velük való kedvező megállapodásunknak köszönhetően cégünk erősségei közé nem csupán a gyorsaságot sorolhatjuk a kiszállítás tekintetében, hanem azt is, hogy hosszú szálanyagokat és nagyméretű csomagokat is biztonságban el tudunk juttatni kedves megrendelőink címére.

Köszönjük megtisztelő figyelmét!

Bízunk benne, hogy hamarosan Önt is elégedett partnereink között üdvözölhetjük!

Üdvözlettel:

Foltyn Attila
ügyvezető igazgató

és a SAFE HOME KFT.
munkatársai

 

ÁRVÁLTOZÁS

Az euro emelkedése miatt, 2020. április 06-tól áraink megváltoznak.

Kaputechnikai termékek 5%-al, a garázskapuk 7%-al.

A módosított katalógust napokon belül eljuttatjuk Önökhöz.

2020. Április 05-e éjfélig leadott rendelések még az akciós árakon érhetők el.

Megértésüket köszönjük. További jó egézséget kíván a SAFE HOME KFT. csapata!

#maradjotthon

Az új akciós katalógusunk az alábbi lógóra kattintva tekintheti meg:

A belépési kódót az akciós hírlevelünkben találja, amelyet elküldtünk a regisztrált e-mail címére.

A címünk továbbra is: 1151 Budapest, Mélyfúró utca 3/A.

Térkép

SAFE HOME Kft.
Kapuautomatizálási nagykereskedés
1151 Budapest, Mélyfúró utca 3/A.
Tel: +36 1 2642540 | Fax: +36 1 2642541
E-mail: safehome(kukac)safehome.eu
Nyitvatartás: H-P 8:00 - 17:00

Minden jog fenntarva © Safe Home Kft  | 
Adatvédelmi tájékoztató