Garázskapu - 7. Garázskapu

Garázskapu - Valódi kényelem!

A garázskapu a lakástulajdonosok mindennapi használatának alapvető eszköze a biztonságos és kényelmes belépéshez. Az automatizált garázskapu vezérlés bevezetése úttörő volt, népszerűsége pedig egyre csak növekszik. Lehetővé teszi a járművezetők és a családtagok számára, hogy anélkül nyissák ki és csukják be a garázsajtót, hogy ténylegesen hozzányúlnának. Kedvezőtlen időjárási körülmények mellett ez extra fontossággal bír, valódi kényelmet nyújt a felhasználóknak. A garázsajtó automata vezérlése manapság már nem luxusnak számít, hanem egy szükséges kényelmi szolgáltatást nyújt, melynek minden nap érezhetők a pozitív tulajdonságai.

Biztonságos választás!

A garázsajtó kézzel vagy elektromos motorral, garázskapu nyitóval nyílik. A garázskapuk általában akkorák, hogy autókat és más járműveket be tudjanak fogadni. Többnyire több vízszintes panelből állnak, melyek a kapu nyitásakor redőnyszerűen felcsúsznak a mennyezetre párhuzamos nyitott állapotukba, de egyetlen acéllemezből panelből is elkészíthetők, amelyek felfelé mozgáskor a garázs mennyezetérenyitódnak. A garázskapu motor megbízható és zökkenőmentes működése során, megfelelően nyílik és záródik, a különféle apró alkatrészek és vasalat egyidejű működésének, valamint a garázskapu vezérlésnek köszönhetően.

Ipari és lakossági használatra egyaránt!

Webáruházunk garázskapu kínálata minden igénynek eleget tesz! Kifejezetten ipari garázskapu és lakossági garázskapu termékeket is talál, így az otthona mellett a telephelye, munkahelye, irodája, egyéb ingatlana garázsát is felszerelheti egy automatizált garázsajtóval. Nézze meg árlistánkat! Ha kérdése van, vagy esetleg egyedi kéréssel fordulna hozzánk, vegye fel velük a kapcsolatot!

mutass többet »« mutass kevesebbet
Minden jog fenntarva © Safe Home Kft  | 
Adatvédelmi tájékoztató
A kosarat sikeresen módosítottam! » Ugrás a kosárra
A kiválasztott termékből a kívánt mennyiség jelenleg nincs raktáron!
A kiválasztott termék jelenleg nincs raktáron!
A kosár tartalmát maximálisra módosítom és a hiányzó mennyiséget előrendelem.
Csak a raktáron lévő mennyiséget teszem a kosárba.
Mégse
A hiányzó mennyiséget előrendelem.
Mégse
Előrendelésed van, amit a kosár ikon
jelére kattintva tekinthetsz meg!