Elektronikus kiegészítők - 3. Kiegészítők

Gondoskodjon megfelelően a biztonságról!

Az elektromos kapubiztonsági rendszerek elsődleges fontosságúak otthon és az ipari területen az esetleges károk vagy balesetek megelőzése érdekében. Kapurendszeréhez elektromos kiegészítők, kapubiztonsági alkatrészek és tartozékok széles választékát kínáljuk!

Miért van szükség biztonsági elemek használatára?

Az elektromos kapuk számos biztonsági veszélyt rejtenek magukban. A biztonsági élvédelem alkalmazása a fő megoldása annak, hogy megvédje családját háziállatait és látogatóit a véletlen sérülésektől. Míg a biztonsági élvédelmek megvédik az embereket és a járműveket a kapuszárnyak és a garázskapuk erejétől, a fotocellák pedig megelőző intézkedésként szolgálnak. A bejárat mindkét oldalán elhelyezett fotocellák fényből készült sorompót hoznak létre. Ha a fénysugár megtörik, akkor jelet küld a vezérlőelektronikának, ami azonnal megkezdi  a kapu vagy ajtó visszafordítását, vagy pedig leállítja mielőtt az ütközés bekövetkezne.

Teremtsen biztonságos környezetet!

Webáruházunk elektronikus kiegészítők széles választékát kínálja, beleértve az antennákat, villogó biztonsági lámpákat, fotocellákat, elektromechanikus kapuzárakat stb. Ezeket a termékeket úgy választottuk ki, hogy megfeleljenek az automatizált kapuk igényeinek mind az ipari, mind az otthoni igényeknek.

mutass többet »« mutass kevesebbet
Minden jog fenntarva © Safe Home Kft  | 
Adatvédelmi tájékoztató
A kosarat sikeresen módosítottam! » Ugrás a kosárra
A kiválasztott termékből a kívánt mennyiség jelenleg nincs raktáron!
A kiválasztott termék jelenleg nincs raktáron!
A kosár tartalmát maximálisra módosítom és a hiányzó mennyiséget előrendelem.
Csak a raktáron lévő mennyiséget teszem a kosárba.
Mégse
A hiányzó mennyiséget előrendelem.
Mégse
Előrendelésed van, amit a kosár ikon
jelére kattintva tekinthetsz meg!