Adatvédelmi tájékoztató

Adatvédelmi tájékoztatónkat itt olvashatja el.

Vásárlási és szállítási feltételek

KEDVES LÁTOGATÓINK! KÉRJÜK, HOGY MEGRENDELÉS ELŐTT OLVASSÁK EL ÁLTALÁNOS SZOLGÁLTATÁSI FELTÉTELEINKET!

WEBOLDALUNK HASZNÁLATÁVAL ÖN ELFOGADJA JELEN FELTÉTELEINKET. AMENNYIBEN A FELTÉTELEKKEL VAGY AZOK VALAMELYIKÉVEL NEM ÉRT EGYET, KÉRJÜK, HOGY WEBOLDUNK HASZNÁLATÁT ÉS AZ OLDALRÓL TÖRTÉNŐ MEGRENDELÉST SZÍVESKEDJÉK MELLŐZNI.

Az Általános Szolgáltatási Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a SAFE HOME KFT. (cégjegyzékszám: 01-09-727224; adószám: 13280398-2-13; elérhetőségek: safehome@safehome.eu, +36 1 264 2540, Székhely: 2162 Őrbottyán, Cinege u. 25, Telephely / üzlet címe: 1151 Budapest, Mélyfúró utca 3/A, továbbiakban: Szolgáltató) és a SAFE HOME KFT. által nyújtott szolgáltatásokat igénybe vevő Ügyfél (a továbbiakban: Ügyfél) jogait és kötelezettségeit tartalmazza. A Szolgáltató és az Ügyfél a továbbiakban együttesen: Felek.

1. Az ÁSZF hatálya, a Felek közötti szerződés létrejötte, általános információk

a.) A jelen ÁSZF hatálya kiterjed a Magyarország területén nyújtott minden olyan elektronikus kereskedelmi szolgáltatásra, amely a http://www.safehome.eu weboldalon (a továbbiakban: weboldal) keresztül történik. Jelen ÁSZF hatálya kiterjed továbbá minden olyan kereskedelmi ügyletre, amely jelen szerződésben meghatározott Felek között jön létre.
A weboldalon keresztül történő megrendelést, az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény ("Ektv.") szabályozza.

b.) A Safe Home Kft weboldalán történő vásárlás elektronikus úton leadott megrendeléssel (email, weboldalon található üzenetküldő, webshop) vagy a Szolgáltató telefonszámán leadatott megrendeléssel lehetséges, amelyet a jelen ÁSZF szabályoz.

c.) A Safe Home Kft weboldalának szolgáltatásait bárki jogosult igénybe venni regisztráció nélkül, amennyiben magára nézve kötelezőnek ismeri el a jelen ÁSZF-ben foglaltakat.

d.) Az elektronikus úton történő megrendelés leadása nem minősül szerződésnek, a teljesítésig bármely Fél által módosítható, illetve lemondható bármiféle következmény nélkül. A módosításra és lemondásra telefonos úton, valamint elektronikus úton van lehetőség. A Felek közötti szerződés az áru megvásárlásával jön létre. Erre való tekintettel a személyesen, üzletünkben történő átvétel nem minősül távollévő felek között megkötött szerződésnek. A Felek között az áru megvásárlásával létrejött szerződést a Szolgáltató iktatja, és 5 évig őrzi.

e.) Az árak nettóban értendőek, az áfa mértéke 27%.

2. Regisztráció

a.) Magánszemélyek nincs szüksége előzetes regisztrációra az oldalról történő megrendeléshez, azonban a számlázáshoz később szükségünk lesz a vásárló nevére és címére, futárszolgálattal történő szállítás esetén pedig az email címére és a telefonszámára is. Cégek esetében (nem viszonteladó, telepítő, hanem végfelhasználóként történő vásárlás) szükséges a cég adószámának megadása is.

b.) Viszonteladó / Telepítő partnereink esetében előzetes regisztrációra van szükség, amelyet a Safe Home Kft. email címén (safehome@safehome.eu) vagy központi telefonszámán (+36 1 264 2540) tehetnek meg a következő cégadatok megadásával: cégnév, képviselő neve, székhely címe, szállítási/postázási cím, adószám, telefonszám, email cím, tevékenység megnevezése, továbbá a webshopba történő regisztráció során az előzőekben említett adatok megadásával a webshop erre a célra szolgáló regisztrációs felületén.

c.) A Szolgáltatót semmilyen felelősség nem terheli az Ügyfél által tévesen és/vagy pontatlanul megadott adatokból származó szállítási késedelemért, illetve egyéb problémáért, hibáért.

3. Megrendelés

a.) A vásárolt áruk lényeges tulajdonságait, jellemzőit, az áruk használatára vonatkozó utasításokat a konkrét árucikk információs oldaláról, az onnan letölthető, illetve a termékhez mellékelt használati utasításból lehet részletesen megismerni. Ha a vásárlás előtt az áruval kapcsolatban kérdése merülne fel, ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére. Az általunk forgalmazott termék - ahol ezt a jogszabályok előírják - használati utasítását az áruhoz mellékeljük. Amennyiben a weboldalon található bármely áru minőségével, alapvető tulajdonságával, használatával, használhatóságával kapcsolatban, a weboldalon közölteknél több információra van szüksége, kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

b.) A termékek vételára nem tartalmazza a kiszállítás költségét.

c.) A Weboldalon található termékek árváltoztatásának jogát a Szolgáltató fenntartja. Átutalással történő fizetés esetén az elektronikus fizetési értesítő kiküldése (számla) és a termék átvétele közti időszakban bekövetkezett árcsökkenés esetén nem áll módunkban pénzt visszatéríteni.
Amennyiben a Szolgáltató minden gondossága ellenére hibás ár kerül a Weboldal, Webshop felületére, különös tekintettel a nyilvánvalóan téves, pl. a termék közismert, általánosan elfogadott vagy becsült árától jelentősen eltérő, esetleg rendszerhiba miatt megjelenő téves ár, akkor a Szolgáltató nem köteles a terméket hibás áron szállítani, hanem felajánlhatja a helyes áron történő szállítást, amelynek ismeretében az Ügyfél elállhat vásárlási szándékától.

d.) A Szolgáltatót az Ügyfél által tévesen és/vagy pontatlanul megadott rendelési adatokra visszavezethető szállítási késedelemért, illetve egyéb problémáért, hibáért semminemű felelősség nem terheli.

e.) Az Ügyfél a megrendelés leadásával kijelenti, hogy a jelen Általános Szerződési Feltételeket elfogadja és magára nézve kötelezőnek ismeri el.

4. Szállítási és fizetési feltételek

a.) Termékeinket az egész ország területén házhoz szállítjuk. Szállítási határidő a megrendelés visszaigazolásától számított 1-5 munkanap (jellemzően másnapi kiszállítás várható a nem túlméretes termékek esetében). Amennyiben a terméket nem tudjuk a megadott határidőn belül szállíttatni, arról a megrendelés beérkezését követően tájékoztatjuk a vevőt. A weboldalon feltüntetett árak a szállítás költségeit nem tartalmazzák. A szállítást cégünk szerződött futárpartnereivel (Postnet - Ponexlog Kft., Rakta-Transport) bonyolítja le a futár partnerek mindenkori szállítási árai alapján, amely a megrendelést tartalmazó számlán kerül feltüntetésre. A Ponexlog Kft. ún. gyűjtő futárszolgálat, a csomagokat kiszállításra más futárszolgálatnak adja át. A futárnál történő készpénzes fizetés esetén a szállítási költség utánvét kezelési díjat is tartalmaz. Utólagos átutalásnál okmányvisszaforgatási díjat (nettó 500Ft / okmány) építünk be a szállítási árba, amely tartalmazza a számla harmadik példány cégünkhöz történő visszajutás költségét. A visszaforgatásra kerülő okmányt pecséttel és aláírással, illetve személyi ig.számmal és aláírással kell ellátnia az átvevőnek. Előre utalás esetén a szállítási költségek sokkal kedvezőbbek az utánvételes szállításnál, illetve az utólagos utalásnál.

b.) Fizetési lehetőségek:

- Utánvételes vásárlás esetén a futárnak áruátvételkor készpénzben (illetve futárszolgálattól függően akár bankkártyával is).
- Előre utalással: a vételár beérkezését követő munkanapon veheti át / küldjük el a terméket.
- 7 napon belüli átutalással: csak regisztrált partnereink részére.
- Webshopunkban online, bankkártyával.
- Személyesen üzletünkben, készpénzben vagy bankkártyával.

c.) Kartonos (csomag) szállítási díjak (Postnet futárszolgálattal - Ponexlog Kft.)

súlynettó
0 – 5 kg1500 Ft
5,1 – 10 kg1700 Ft
10,1 – 20 kg2100 Ft
20,1 – 30 kg2500 Ft
40,1 – 50 kg3900 Ft
50,1 – 60 kg4900 Ft
60,1 – 75 kg6900 Ft
74,1  100 kg8900 Ft
100,1 - 150 kg13900 Ft
150,1 – 250 kg23900 Ft

Az árak nettó árak, nem tartalmazzák a mindenkor hatályos ÁFA-t.

Utánvét beszedés díja:

számla összegenettó
1 – 20 000 Ft190 Ft
20 001 Ft - 50 000 Ft300 Ft
50 001 – 100 000 Ft-ig500 Ft
100 001 – 200 000 Ft-ig1000 Ft
200 001 – 500 000 Ft-ig0,7%

Az árak nettó árak, nem tartalmazzák a mindenkor hatályos ÁFA-t.

Utólagos átutalásnál 500 Ft + ÁFA okmányvisszaforgatási díjat számítunk fel!

Egyéb díjak:

Túlméretes (100-230 cm) küldemény felára: 1000 Ft + ÁFA / csomag
Visszáru: 50%
Délelőtti kiszállítás: 50%
Szombati kiszállítás: 100%
A délelőtti és szombati kiszállítás nem minden településen érhető el! Kérjük lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal!

A Postnet futárszolgálat fenti díjai rendelésenként és nem csomagonként számítandók, azaz az egyes csomagok összsúlyát számoljuk. A Postnet futárszolgálat nem szállít 2,3 m-nél nagyobb hosszúságú csomagot, illetve csomagolatlan termékeket sem.

d.) Kartonos (csomag) szállítási díjak (Rakta-Transport)

súlynettó
0 – 20 kg5000 Ft
20,1 – 50 kg5500 Ft
50,1 – 75 kg6000 Ft
75,1 – 100 kg9900 Ft

Az árak nettó árak, nem tartalmazzák a mindenkor hatályos ÁFA-t.

100 kg feletti küldemények esetében kérje egyedi árajánlatunkat!

A Rakta-Trasport küldeményeknél sem szükséges a csomagszámot figyelembe venni, a súly határozza meg a szállítási díjat, továbbá nem számolunk fel utánvét kezelési díjat sem.

A garázsnyitó motor szettek (3,3-3,9 méter sínnel) a Rakta-Transport kartonos csomagszállítási díjai alapján, kedvező áron kerülnek szállításra, ezeknél kivételesen nem kell figyelembe venni az alábbi táblázat szálanyag árait.

e.) Extra méretű csomagok és szálanyagok szállítási díja (Rakta-Transport)

Méret
(hosszúság)
Budapest Ft / címBp. + 100 km-ig
Ft / cím
Bp. + 101-200 km
Ft / cím
Bp. + 200 km-től
Ft / cím
3 m-ig3 900 Ft5 500 Ft10 500 Ft19 500 Ft
5 m-ig4 500 Ft8 000 Ft15 000 Ft25 000 Ft
6 m-ig5 500 Ft10 500 Ft21 000 Ft30 000 Ft

Extra méretű csomagnak a 2,5 m feletti, vagy a fenti súlytábla szerinti, de csomagolatlan (nem kartonos) áruk, jellemzően az úszókapu vasalatok szálanyagai és a garázskapuk számítanak. Garázskapu esetén a legnagyobb hosszúság (általában a kapu szélessége) képezi a szállítási ár alapját.

f.) Külföldi szállítási díjak (EU-n belül, Postnet Futárszolgálat)

Külföldi, EU-n belüli vevőink a Postnet Futárszolgálat közvetítésével rendelhetnek árut házhozszállítással. Ebben az esetben csak átutalással történő fizetésre van lehetőség. Az aktuális nemzetközi csomagszállítási díjainkról kérjük érdeklődjön vevőszolgálatunk elérhetőségein: safehome@safehome.eu, +36 1 264 2540.

5. Elállás joga, módja, következményei

a.) Amennyiben az Ügyfél a termék házhozszállítása után kíván a vásárlástól elállni, azt az áru átvételét követő 14 munkanapon belül, indoklás nélkül megteheti. Ennek módjáról a Távollevők között kötött szerződésekről szóló, 45/2014. (II.26.) számú kormányrendelet rendelkezik. Az Ügyfél az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. A terméket eredeti, sértetlen állapotban kell a számlával együtt visszajuttatnia a Szolgáltató címére. A Safe Home Kft kizárólag új állapotú (sérülésmentes, hiánytalan tartalmú) termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat megtéríteni. Az elállási jog gyakorlása semmilyen többletköltséget nem jelent a vásárló számára, a termék visszajuttatásáról azonban az Ügyfélnek kell gondoskodnia. Írásban történő elállás esetén elegendő az elállási nyilatkozatot 8 munkanapon belül elküldeni, egyúttal gondoskodnia kell a termék mihamarabbi visszajuttatásáról. Elállás esetén az Safe Home Kft követelheti a fogyasztótól az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárai megtérítését.
Az Ügyfél kérésére a Szolgáltató készséggel gondoskodik a visszaszállítás bonyolításáról, erre vonatkozó igényeket a Szolgáltató ügyfélszolgálata fogadja. A visszaszállítás költségeivel kapcsolatosan az általános futárszolgálati díjak az irányadóak.

b.) A Safe Home Kft postai csomagokat, technikai okokból nem tud fogadni. Kérjük, hogy a termékeket minden esetben valamely futárszolgálattal, vagy ügyfélszolgálatunkkal történt előzetes egyeztetés után, a Safe Home Kft-vel szerződött futárszolgálatok egyikével szállíttassa vissza. Amennyiben a visszaküldött csomag megfelel a fenti feltételeknek, a Safe Home Kft. kötelezettséget vállal arra, hogy a vételárat a hatályos jogszabályokban rögzítetteknek megfelelően, a csomag átvételét követő 30 napon belül hiánytalanul visszautalja a vásárló részére.

6. Garancia, szavatosság

a.) 6.1. A jótállásra és a szavatosságra a Polgári törvénykönyvről szóló, többször módosított 1959. évi IV. törvényben és az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX.22.) számú Kormányrendeletben foglalt mindenkor hatályos rendelkezései az irányadók. A 72 órás cseregaranciával élhet a vásárló, ha a rendeltetésszerű használatot a meghibásodás akadályozza. A kereskedőnek jogában áll a vásárolt termékkel kapcsolatos jelzett hibát felülvizsgáltatni a szakszervizzel, és abban az esetben, ha a hiba a nem rendeltetésszerű használatra vezethető vissza, a javítási költség a vevőt terheli. Az általunk forgalmazott termékekre a törvényi előírás szerint 1 év garanciát vállalunk, kivétel képez az összes TELCOMA és G.R.ITALIA termék, valamint a szekcionált garázskapuk, amelyekre a gyártók 2 év garanciát vállalnak.

7. Egyebek

a.) A Szolgáltató nem felelős semmilyen kárért, amely a Weboldalra való csatlakozás miatt következett be. Az Ügyfélt terheli a számítógépe, illetve az azon található adatok védelmének kötelezettsége.

b.) A Szolgáltató az Ügyfél által rendelkezésre bocsátott adatokat célhoz kötötten, kizárólag a megrendelés teljesítése és az esetlegesen létrejövő szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja. A Szolgáltató az Ügyfél adatait harmadik félnek nem adja ki, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél a Szolgáltató alvállalkozójaként/közreműködőjeként jár el. A Szolgáltató az Ügyfél adatainak kezelésekor a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény mindenkor hatályos rendelkezései szerint jár el.

c.) A Szolgáltató bármikor jogosult jelen ÁSZF feltételeit egyoldalúan módosítani. Az esetleges módosítás a Weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba.

8. Kapcsolatfelvétel, ügyfélszolgálat

a.) Ha a weboldallal, illetve a vásárlással kapcsolatban bármi kérdése lenne, azt írja meg nekünk.
Igény szerint írja meg mobiltelefonos elérhetőségét és kereskedő kollégánk a mi költségünkre felveszi önnel a kapcsolatot.

Telefonos vevőszolgálat és személyes ügyfélszolgálat, szaküzlet

Cím: 1151 Budapest, Mélyfúró utca 3/A.
Nyitva tartás: munkanapokon 8.00 - 17.00-ig
Telefon: +36 1 264 2540
E-mail: safehome@safehome.eu
Web: www.safehome.eu

Szívesen állunk rendelkezésére.

KELLEMES VÁSÁRLÁST KÍVÁNUNK !

Minden jog fenntarva © Safe Home Kft  | 
Adatvédelmi tájékoztató
A kosarat sikeresen módosítottam! » Ugrás a kosárra
A kiválasztott termékből a kívánt mennyiség jelenleg nincs raktáron!
A kiválasztott termék jelenleg nincs raktáron!
A kosár tartalmát maximálisra módosítom és a hiányzó mennyiséget előrendelem.
Csak a raktáron lévő mennyiséget teszem a kosárba.
Mégse
A hiányzó mennyiséget előrendelem.
Mégse
Előrendelésed van, amit a kosár ikon
jelére kattintva tekinthetsz meg!