Vezérlés, rádióvevő, távirányító - 2. Vezérlés, rádióvevő, távirányító

Vezérlések, rádióvevők, távirányítók - Kényelem magasfokon!

Nyissa ki kapuit garázsát távolról, kényelemben! Ha vezeték nélküli technológiát használ otthona eléréséhez, biztonságosabbá és kényelmesebbé teszi otthonát. A teljes kapumozgató rendszer távirányítót adót, rádióvevőt, kapunyitó motort és vezérlést tartalmaz, amely lehetővé teszi kapui és garázsaajtói távvezérlését.Az elektromos garázskapu és kertkapu távirányítóval és vezérléssel könnyedén és biztonságosan működtethető, már csak a legminőségibb termékeket kell megtalálnia!

 

Hogyan működik?

A vezérlőegységeket szárnyaskapuk és tolókapuk vezérlésére tervezték. Az elektromos kapu- és garázskapu vezérlése általában történik. Működését tekintve, egy a távirányító gombnyomásra rádiójelet küld a vezérlésben lévő rádióvevőnek, és ami utasítja a nyitásra.

 

Megbízható és minőségi termékkínálat

Az otthona automatizálásának fontos elemei a vezérlések ők, rádióvevők és távirányítók. Webáruházunkban válassza ki az Önnek megfelelő terméket, vagy kérje segítségünket! Egymotoros vezérlés, kétmotoros vezérlés és univerzális vezérlés, valamint GSM kapunyitó, távirányító és rádióvevő modellek egyaránt megtalálhatóak kínálatunkban. A Cardin és Telcoma Edge világmárkák prémium kapuautomatizálási termékeit kínáljuk, melyekkel könnyedén megbízhatóvá és biztonságossá varázsolhatja környezetét!

mutass többet »« mutass kevesebbet
Minden jog fenntarva © Safe Home Kft  | 
Adatvédelmi tájékoztató
A kosarat sikeresen módosítottam! » Ugrás a kosárra
A kiválasztott termékből a kívánt mennyiség jelenleg nincs raktáron!
A kiválasztott termék jelenleg nincs raktáron!
A kosár tartalmát maximálisra módosítom és a hiányzó mennyiséget előrendelem.
Csak a raktáron lévő mennyiséget teszem a kosárba.
Mégse
A hiányzó mennyiséget előrendelem.
Mégse
Előrendelésed van, amit a kosár ikon
jelére kattintva tekinthetsz meg!