Egymotoros vezérlés - 2. Vezérlés, rádióvevő, távirányító

Tervezze meg előre automata kapu rendszerét!

 

A tervezés első lépéseként az egyik legfontosabb szempont az egyes kapuszárnyak súlya. Egy nehezebb kapu nyitásához és zárásához nagyobb erőkifejtésre van szükség. A legtöbb otthoni használatnál a kapuk nyílnak vagy görgőkön gurulnak, mely függ az adott hely körülményeitől, mint például, hogy egy tolókapu esetében van-e elegendő hely a kapu elhúzásához.

 

Minden amire szüksége lehet egy helyen!

 

Minden kapuvezérlésnek, legyen szó toló-, függő-, szármyas - vagy egyéb kapuról, logikai vezérlő panelre van szüksége a nyitási és zárási mozgások irányításához, valamint a biztonsági berendezések fogadásához. Legyen szó akár tolókapu vezérlőpanelről, minden egymotoros vezérlőpanel kiváló minőségű alkatrészek felhasználásával készül, és hosszú évekig használható.

 

Hogyan működik?

 

Az elektromos kapurendszerek elektronikus vezérlőpaneljei a legtöbb beléptető rendszerből egy egyszerű feszültségmentes érintkezővel működtethetők. A központ közvetíti a parancsot, hogy küldje el az üzenetet a fogadónak a motor működéséhez. A kapu vezérlés termékek széles választékát kínáljuk különféle típusú kapukhoz, beleértve a tolókapukat és a szárnyaskapukat. A garázskapu vezérlőpanelek a funkciók teljesen új skáláját nyitják meg, páratlan vezérlést biztosítva. Kérje szakértőink tanácsát és tervezze meg velünk biztonságos egymotoros automata kapu rendszerét!

mutass többet »« mutass kevesebbet
Minden jog fenntarva © Safe Home Kft  | 
Adatvédelmi tájékoztató
A kosarat sikeresen módosítottam! » Ugrás a kosárra
A kiválasztott termékből a kívánt mennyiség jelenleg nincs raktáron!
A kiválasztott termék jelenleg nincs raktáron!
A kosár tartalmát maximálisra módosítom és a hiányzó mennyiséget előrendelem.
Csak a raktáron lévő mennyiséget teszem a kosárba.
Mégse
A hiányzó mennyiséget előrendelem.
Mégse
Előrendelésed van, amit a kosár ikon
jelére kattintva tekinthetsz meg!