Videó megfigyelés - 5. Videó megfigyelés

Videó megfigyelés - Biztonság a legmagasabb fokon!

Nyugodt lehet, ha családját biztonsági rendszer védi, amikor automatizálja otthonát. Választhat integrált vezetékes rendszert vagy egyszerűen telepíthető vezeték nélküli automatizált házrendszert is. A térfigyelő kamera és biztonsági kamera modellek rendkívüli népszerűségnek örvendenek napjainkban. Ez nem is csoda, hiszen azon túl, hogy a biztonsági kamera rendszer segíthet megakadályozni a bűncselekményeket és baleseteket, növelik az ingatlan értékét és bármikor, bárhonnan ellenőrizheti az otthona történéseit.

Maradjon kapcsolatban otthon, még akkor is, ha nincs ott

Figyelje és védje otthonát térfigyelő kamera rendszer segítségével. Válasszon a sötétben látó kameráink, nagy és kis kamerák, analóg és IP rendszerű kamerák közül! Tekintse meg otthonát bármely számítógépről vagy okostelefonról az interneten keresztül. 

Nézze vissza bármikor és bárhol!

Az időzítés és a rögzített digitális videó naplót vezet az otthona körül zajló eseményekről. A kamera rendszer segítségével megfigyelheti a ház különböző területeit, például a medencét vagy otthonának bejáratát. Biztonsági kamera rendszer segítségével pedig kísérje figyelemmel a munkahelyén zajló eseményeket. Gondoskodjon családja biztonságáról, kompromisszumok nélkül! Videó megfigyelés kategóriánk az analóg rendszer és az IP rendszer legjobb darabjait vonultatja fel! Webáruházunk a legjobb megoldásokat nyújtja!

mutass többet »« mutass kevesebbet
Minden jog fenntarva © Safe Home Kft  | 
Adatvédelmi tájékoztató
A kosarat sikeresen módosítottam! » Ugrás a kosárra
A kiválasztott termékből a kívánt mennyiség jelenleg nincs raktáron!
A kiválasztott termék jelenleg nincs raktáron!
A kosár tartalmát maximálisra módosítom és a hiányzó mennyiséget előrendelem.
Csak a raktáron lévő mennyiséget teszem a kosárba.
Mégse
A hiányzó mennyiséget előrendelem.
Mégse
Előrendelésed van, amit a kosár ikon
jelére kattintva tekinthetsz meg!